Sunday, April 24, 2011

Hall Pass (2011) ?


TrioBet
150 EURONE TERVITUSBOONUS
Bobby ja Peter Farrelly uus komöödia "Hall Pass" tekitab vastakaid emotsioone. Seal on palju sellist, mis on õnnestunud ja naljakas aga sama palju on seal ka sellist kraami, mis jätab nõutuks või mõjub lihtsalt kasutamata võimalusena. Need poolused on omavahel sõjas ja ausalt öeldes ei oskagi hetkel veel öelda kumb peale jäi. Seal on palju kohti, mis mõjuvad nagu oleks midagi puudu. Ma olen valmis kihla vedama, et "Hall Pass" on teos millest hiljem DVD`l pikemat versiooni näha saab. Seega peaks lõpliku hinnagu langetamise esialgu ärajätma ja tooma lihtsalt välja üht või teist poolust esindavad nüansid.
Farrelly vendade senise karjääri parimateks saavutusteks on krõbedad, roppustega mitte kokkuhoidvad komöödiad "There's Something About Mary" (1998) ja "Me, Myself & Irene" (2000). Peale seda keersid mehed millegipärast tooni maha ja lasid välja rea PG-13 komöödiaid, mis parimal juhul olid meeldivalt veidrad nagu "Shallow Hal" (2001) ja "Stuck on You" (2003) aga "Fever Pitch" (2005) see eest oli juba nii klassikaline romatiline komöödia, et seal polnud enam haisugi stiilist, mis Farrellyd tuntuks tegi. Filmiga "The Heartbreak Kid" (2007) üritasid nad oma juurte juurde naasta aga suht ebaõnnestunult, sest selle ülepingutatud naljade ja ebameeldivate tegelskujudega teose ainsaks väärtuseks on Malin Akermani tissid, mida seal ohtralt näha sai. Filmi "Hall Pass" võib samuti lugeda katseks juurte juurde naasta, kuid märk mida tabatakse asub hoopis kuskil mujal, sest asi meenutab rohkem Judd Apatow teoseid, kui Farrelly vendade varasemat loomingut. Ekraanil käib ära rohkem kui üks meesterahva suguelund ning hoolimata ekstreemselt skatoloogilisest huumorist suudetakse saavutada südamlik alatoon. Naljade roppuse aste on sedavõrd räme, et Mary ja Irene punastavad selle kõrval. (POSITIIVNE)
Loo fookuses on kaks abielupaari Rick (Owen Wilson) ja Maggie (Jenna Fischer) ning Fred (Jason Sudeikis) ja Grace (Christina Applegate). Paarid on olnud koos ligi 20-aastat ja asi on suht rutiiniks muutunud. Mehikesed tunnevad, et ei saa kodus sugugi piisavalt seksi ning fanatseerivad abieluvälistest kogemustest. Naised omakorda kohtlevad oma kaasasid nagu oleks need pidurdamatud seksisõltlased, kes paneksid kõike mis liigub, kui ainult kaelarihm natuke lõdvamaks lasta. Maggie ja Grace kuulevad psüholoogist sõbranna käest, kuidas too andis oma mehele nädal ajase abieluvabastuse ning see lahendas nende probleemid. Naised otsustavd sama asja katsetada. Sõidavad nädalaks linnast ära ja lubavad meestel veeta selle aja nii nagu nad seda teeksid siis, kui nad oleks vallalised.
Owen Wilson ja Jason Sudeikis kehastavad väga mõjusalt keskealisi seksinäljas äärelinnapervosi, kes läbi valdavas osas piinlike katsetuste seksi saada jõuavad lõpuks arusaamisele, et kõik mis nad tõeliselt vajavad on neil kodus juba olemas. (POSITIIVNE)
Naiste teemaliin ei ole aga sugugi sama õnnestunud. Jenna Fischer ja Christina Applegate on mõlemad äärmiselt seksikad ning ennast koomika valdonnas tõestanud talendid. Hoolimata sellest, et mõlemal on abieluvabal nädalal omad afäärid, ei toimu nendega midagi mida võiks kas või põgusalt seksikaks nimetada. Veelgi hullem on aga see, et nendega ei juhtu ka midagi sellist, mis oleks naljakas. Kohati jääb lausa mulje, et need tegelaskujud on nagu kaks huumorimeeleta kepikest mudas. (KASUTAMATA VÕIMALUS)
Rääkides alakasutamisest. Alyssa Milano mängib seal mingit täiesti suvalist tegelaskuju, kellel pole üldse sisulist funktsiooni ja kes on tegevuses nii üürikeseks ajaks, et kui pilgutad õigel hetkel ei pruugigi tema osalust märgata. Kutid, te teeted roppude naljadega seksikomöödiat, mille vanusepiirang lubab alastistseenide kasutamist ja te ei oska Alyssa Milanoga midagi peale hakata. (KURITEGELIKULT KASUTAMATA VÕIMALUS)
Valdavas osas keerleb loo temaatika seksi ümber ning igasugu huvitavad võimalused on olemas, kuid enamus neist jääb kasutamata. Seal on katsetamis himuline lapsehoidja Paige (Alexandra Daddario) ja tema nümfomaanist tädi Meg (Kristin Carey). Esimese puhul ei vii asi üldse kuhugi ja teise puhul toimub seks väljaspool pilti. Sama lugu Maggie ja Grace`i afääridega. Üks ei vii kuhugi ja teise toimumist ei näidata. (KASUTAMATA VÕIMALUS)
Õigupoolest ainus teemaliin, mis millegi tõeliselt seksikani viib on Ricki ja nägusa austraallannast barista Leigh (Nicky Whelan) vaheline flirtimine. Ja ma ei räägi siin mingist pimedas filmitud kolme sekundi pikkusest vilksatusest, mida vähemvilunud silm võibolla ei registreerigi. Nicky Whelanil on vinged tissid ja ta näitab neid korraliku valguse käes, mitme erineva rakursi alt ja piisavalt pikalt, et nii mõnigi vaataja võib õnnest pimedaks jääda. (OOTUSI ÜLETAVALT POSITIIVNE)
Filmi huumor on kohati sõnatuks võtvalt rõve ja piinlikust tekitav. Pissi, kaka ja oksenaljad voolavad. Kirsiks koogil stseen, kus ilus tüdruk, kellel kõht lahti aevastab ning vannituba näeb peale seda välja nagu oleks seal välipeldik plahvatanud. (POSITIIVNE MUIDUGI)
Ja selle positiivse noodiga võikski loo lõpetada ning "Hall Pass`i" extended versiooniga Blu-Ray diski ootama jääda.http://bux4ad.com/_92c3157c.htm

Get cash from your website. Sign up as affiliate.


No comments:

Post a Comment